The PulpShow is een community website voor en door jongeren. We brengen dagelijks verslag uit van het reilen en zeilen van de online jongeren wereld. ...
 • Animation artist: Chris Cunningham
  Als deze naam geen belletje doet rinkelen, dan zal u allicht toch wel bekend zijn met het werk van deze licht gestoorde Engelsman.
  Posted By cacaoboom on 16/11 12:54
 • Rammestein in opperbeste doen
  Rammstein doet van zich spreken, de duitse Metal band heeft in hun nieuwste video de meest vuile gedachtes uitgewerkt die ze maar konden bedenken. Hier kan je de clip terugvinden, nsfw.
  Niet Nuttig Posted By pulp on 02/10 15:56
 • Uber beatbox'in
  Dat sommige gasten al wel eens een beatboxje kunnen zetten is geweten, zelfs in de Mentos reclame smijten ze er mee naar je kop. De kerels uit het filmpje bij de  read more  hebben er ook wel verstand van. Leuk deuntje, prima skilzz.
  Posted By pulp on 30/09 11:48
 • Lady Gaga op de MTV Music Awards
  Lady Gaga geeft nooit gewone optredens, het moet altijd wel iets speciaal zijn en ook deze keer was het weer zover. Op de MTV Music Awards liet ze zich weer volledig gaan vooral op het einde. Wat ook niet onbelangrijk is is dat Lady Gaga de award heeft gewonnen voor beste nieuwkomer.
  Posted By Tolpyn on 14/09 18:12
 • Wu Tang Lego
  Ik vertrek sebiet naar Tomorrowland, maar eerst nog wat posten natuurlijk. Ik heb een super vette video gevonden van de Wu Tang Clan met legofiguurtjes in de hoofdrol. Zalig nummer btw!
  Posted By Tolpyn on about a minute ago
 • U2 Tour 360¬į
  Begin deze week is de U2 tour gestart. Bono en de zijne hebben er een mooi spectakel van gemaakt. Niet alleen musicaal was het verzorgd maar ook de show, het podium, het light en de beelden waren vet. Weetje: een aantal Belgische bedrijven verzorgen de beelden van de 360° Tour en hebben...
  Posted By pulp on about a minute ago
 • Het beste op Werchter volgens ManOeuvre
  Nu Werchter voor de deur staat zijn wij wel eens benieuwd waarom we perse naar dit toch wel dure festival zouden moeten afzakken. Bij de vrienden van ManOeuvre vinden we alvast voldoende argumenten...
  ManOeuvre Posted By pulp on about a minute ago
 • JAY J - BODY 2 BODY (DJ Rebel remix)
  Dj Rebel kent iedereen ongetwijfeld wel van de hit "Mojito". Dj Rebel is na deze hit niet blijven stilzitten en heeft een remix gemaakt van Body 2 Body. Ik ben is benieuwd of we deze ook in de hitlijsten zullen tegenkomen.
  Posted By Tolpyn on 08/06 19:12
 
1 
2