currently:
3.5 / 5
Posted By pulp on 03/06 08:49

The YNC: freakshow

Share |

Voor zij die een stevige maag hebben en het best aankunnen om mislukte zelfmoordpogingen, afgerukte ledemate, publieke executies en over-the-top pijnlijke accidenten te consumeren dan hebben de jongens van The YNC voor jullie pulp klaar staan die zelfs wij er niet op smijten... Niet komen mekkeren dat je niet gewaarschuwd bent.

 

Geen filmpjes en beelden opgenomen... they are one click away. (just, vooral niet op de thumb letten, t'is allemaal zo erg niet ;) )Post Comment

Log in to comment!

Read Comments

Gelijkaardig op thePulpShow

 • Nissan GTR vs Koenigsegg CCR Evolution Race x 2 Races
  De Nissan GTR staat inmiddels bekend een echte zware jongen te zijn als het gaat om supercars. Toch legt hij het af tegen de koeniggsegg kwa prestaties. In de GTR heb je weer comfort en een computer die zowat de auto voor je bestuurt. Ieder zijn eigen ding, maar beiden zijn vet!
  TOP QUALITY   Posted By Nimma on 07/04 00:18
 • The Alien Queen
  Er zijn mensen die nog een goed hart hebben voor onze leefwereld en afval op een heel creatieve manier weten te verwerken. Deze gasten verzamelen een hoop oud ijzer en maken er knappe kunstwerken van. Voor een paar duizend euro is deze Alien Queen van u.
  Posted By pulp on 26/02 10:56
 • Oekraïne Got Talent
  Ook in Oekraïne hebben ze talent. In vorige editie won de zeer bevallige dame, Kseniya Simonova, met een zeer unieke voorstelling. Met wat zand en een glasplaat weet ze op een heel verbazende manier een stukje van haar vaderlandse geschiedenis te vertellen...
  Posted By pulp on 26/02 10:54