currently:
3.5 / 5
Posted By pulp on 04/02 19:27

Ex Hugh Hefner leert op eigen benen staan in realityshow

Share |

Kendra Wilkinson krijgt haar eigen realityshow. In 'Kendra' wordt de 23-jarige ex-vriendin van Hugh Hefner op de voet gevolgd bij haar vertrek uit de Playboy Mansion en is te zien hoe ze voor het eerst leert op eigen benen te staan. Dat heeft entertainmentzender E! gisteren bekend gemaakt.

 

Wilkinson, die door haar verblijf in de Playboy Mansion gewend was in de watten gelegd te worden, leert koken, schoonmaken, boodschappen doen en rekeningen betalen. Ook haar verloofde, Philadelphia Eagles-speler Hank Baskett, komt aan bod in de serie. Het stel gaat op 27 juni trouwen.

De rondborstige blondine werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de reallifesoap 'The Girls Next Door', dat bij ons te zien is onder de titel 'Girls of the Playboy Mansion'. In de serie wordt Wilkinson samen met playmates Holly Madison en Bridget Marquardt op de voet gevolgd als vriendinnen van Playboybaas Hefner.

'Kendra' is vanaf de zomer te zien op de Amerikaanse buis. (novum/lb)


Bron: hln.be

 

 

 Post Comment

Log in to comment!

Read Comments

Gelijkaardig op thePulpShow

 • Posted By administrator on 07/01 15:32
 • Windy upskirts
  Er gaat niets boven een klein zomerbriesje.
  Posted By Tolpyn on 03/05 17:55
 • Diaro Baird twittert
  Twitter wordt door celebs echt veel gebruikt. Sommige zetten erop wat ze gaan doen of aan het doen zijn, andere smijten er soms foto's op. De foto's die Diaro Baird er heeft opgesmeten (en ondertussen heeft verwijderd) zijn priceless! Leve Twitter!
  Posted By Tolpyn on 03/05 16:31

Previous Posts

Weekendje weg voor de beste prijs? Kijk eens bij weekendesk. Overnachtingen vanaf 20 pp

Next Posts